
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1050 g di acqua
- 600 g di lonza di maiale pezzo intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 20 - 25 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
- 2 di mele adatte alla cottura (a pasta farinosa) a spicchi
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 318.3 kcal / 1330 kJ
- Protein
- 35.3 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Vláknina
- 96.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 791.8 mg
Alternativní recepty
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1 Std.
Spezzatino di vitello al miele
3 Std. 5 Min
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3 Std.
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Brasato ai funghi
6 Std.
Spezzatino di carne con polenta
4 Std.