Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella al Taleggio
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- 80 g di Taleggio a pezzi
Ripieno di radicchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a pezzi
- 400 g di radicchio rosso a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2658.9 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 44.4 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 875.1 mg
Alternativní recepty
Crespelle con radicchio e noci
2h
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2h
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2h 20min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Lasagne al radicchio
2h
Lasagne agli asparagi
1h 30min
Crespelle alla valdostana
2h
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min