Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino

Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino

4.8 96 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di succo di limone
  • 1600 g di acqua
  • 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di burro
  • 200 g di vino passito
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaio di pepe verde in grani

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 90 mg
Protein 54.7 g
Kalorie 3127.5 kJ / 747.5 kcal
Tuk 49.8 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 23.2 g
Sacharidy 11.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...