Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
-
80
g brauner Zucker
nebo 80 g Zucker - ½ rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 400 g Zwiebeln, geachtelt
- 40 g Weißweinessig
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Ras el Hanout
- 1 TL schwarzer Sesam
- 200 g Feta, zerkrümelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 163 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20 min
Monkey-Bread-Auflauf für zwei
1h 45 min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Camembert-Galettes
1h 40 min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50 Min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 Std.
Karamell-Apfel-Tarte
1h 15min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 godz. 30 min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min