Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Öl
- 400 g Schweinenacken, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2509 kJ / 599 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 968 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Buchteln mit Kokosglasur
1 Std. 15 Min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Hackfleisch-Nudelrolle
1h 30min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 Std. 10 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1 Std. 20 Min