Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Öl
- 400 g Schweinenacken, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2509 kJ / 599 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 968 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Napoleon-Torte
8 godz.
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Tschebureki
1 godz. 20 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Gefüllte Blinis
55 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min