
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g Wasser
- 4 Eier
- 150 g Möhren in Stücken
- 500 g Kartoffeln, festkochend in kleinen Würfeln (1 cm)
- 250 g Hähnchenbrust in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 150 g Erbsen, TK
- 120 g Cornichons abgetropft
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Mayonnaise
- 4 Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 268 kcal / 1122 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Hackbällchen-Suppe
45min
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1hod. 10min
Ucha - Fischsuppe
50min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Gefüllte Blinis
55min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min