
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Schweinenacken in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 4 - 6 Prisen Paprika edelsüß
- 200 g Möhren in Stücken
- 30 g Petersilie abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 250 g Zwiebeln in Scheiben
- 300 g Wildreismischung
- 30 g Tomatenmark
- 700 g Wasser
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g getrocknete Pflaumen, entsteint
- 5 g Salbei abgezupft
- 10 g Koriander abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 696 kcal / 2917 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 10 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 181 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Brut
1hod.
Schweinefleisch-Pilaw
50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Gemüse-Leber-Torte
1hod. 50min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Tschebureki
1hod. 20min
Ucha - Fischsuppe
50min
Gefüllte Blinis
55min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min