Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Schweinenacken, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 4 - 6 Prisen Paprika edelsüß
- 200 g Möhren, in Stücken
- 30 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 250 g Zwiebeln, in Scheiben
- 300 g Wildreismischung
- 30 g Tomatenmark
- 700 g Wasser
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g getrocknete Pflaumen, entsteint
- 5 g Salbei, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2917 kJ / 696 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 181 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min
Schweinefleisch-Pilaw
50 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 min
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Gefüllte Blinis
55 Min