
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Paniermehl
- 320 g Zwiebeln halbiert oder geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 8 - 10 Stängel Petersilie abgezupft, davon 2 Stängel gehackt, zum Servieren
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Marinieren
- 1 Prise Pfeffer
- 3 Eier
- 4 - 6 EL Mehl
- 340 - 440 g Öl
- 1 Prise Safran
- 700 g Kartoffeln, festkochend
- 50 g Weinbrand
- 1000 g Geflügelfond
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 510 kcal / 2134 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 594 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Griechische Fleischbällchen (Köfte)
1hod. 30min
Hackbällchen-Reis-Topf
40min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1hod. 30min
Scottish Eggs
1hod.
Slow Cooking BBQ-Ribs
3hod. 30min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1hod.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3hod. 40min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3hod. 35min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min