Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Paniermehl
- 320 g Zwiebeln, halbiert oder geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 8 - 10 Stängel Petersilie, abgezupft, davon 2 Stängel gehackt, zum Servieren
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Marinieren
- 1 Prise Pfeffer
- 3 Eier
- 4 - 6 EL Mehl
- 340 - 440 g Öl
- 1 Prise Safran
- 700 g Kartoffeln, festkochend
- 50 g Weinbrand
- 1000 g Geflügelfond
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 594 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 godz. 10 min
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2h 45min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Kalbseintopf im Brot
6 Std. 30 Min
Glubschaugen
1 godz.
Gefülltes Weihnachts-Hähnchen
3h
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 godz. 10 min