
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merluzzo e riso al vapore
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso basmati
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 600 g di filetto di merluzzo (circa 4 pezzi)
Salsa al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 150 g di panna fresca liquida
- ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 463 kcal / 1938 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 739 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1hod.
Salmone al vapore con piselli e riso
1hod.
Sogliola al vapore con piselli
40min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45min
Menù: Merluzzo con patate e zucchine; burro agli agrumi e muffin al cioccolato
45min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min