Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merluzzo e riso al vapore
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso basmati
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 600 g di filetto di merluzzo (circa 4 pezzi)
Salsa al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 150 g di panna fresca liquida
- ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1938 kJ / 463 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 739 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 Std.
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min