Risotto ricotta e spinaci
TM6 TM5

Risotto ricotta e spinaci

4.1 (58 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 80 g di spinaci freschi in foglia, lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 740 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1675 kJ / 400.3 kcal
Protein
9.7 g
Sacharidy
67 g
Tuk
12.3 g
Nasycený tuk
3.8 g
Vláknina
1.3 g
Sodík
58.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty