Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 70 g di vino bianco secco
- 740 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1675 kJ / 400.3 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 58.2 mg
Alternativní recepty
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto alla crema di spinaci
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Menù: Risotto alle patate dolci; budino alla cannella e salsa al cioccolato
40min
Risotto funghi e scamorza
45min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto alla zucca
30min
Risotto zafferano e speck
35min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Risotto zucca e salsiccia
40min