Risotto ricotta e spinaci

Risotto ricotta e spinaci

4.1 77 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 80 g di spinaci freschi in foglia lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 740 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 150 g di ricotta fresca scolata dal siero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 58.2 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 1675 kJ / 400.3 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...