Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 70 g di vino bianco secco
- 740 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1675 kJ / 400.3 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 58.2 mg
Alternativní recepty
Risotto alla zucca
30 min
Risotto alla crema di spinaci
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Pane agli spinaci
3h
Risotto zucchine e pancetta
35min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Risotto zafferano e speck
35min
Pane integrale con fichi e noci
4hod. 30min