Kompatibilní verze
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 filetti di pesce (nasello, trota, branzino, salmone, merluzzo,...)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di fagiolini verdi freschi, puliti
nebo 150 g di fagiolini surgelati, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 239.3 mg
Alternativní recepty
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Sogliola al vapore con piselli
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 min
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Sogliola al vapore con verdurine
30 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 godz.