Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo

Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo

4.6 99 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • spicchio di aglio (volitelně)
    1
  • di succo di limone, spremuto fresco
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • filetti di pesce (nasello, trota, branzino, salmone, merluzzo,...)
    4
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti
    150 g
    150 g di fagiolini surgelati, puliti

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 351.9 kcal / 1472.3 kJ
Protein 34.2 g
Tuk 17.9 g
Sacharidy 14.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 239.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...