Kompatibilní verze
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 filetti di pesce (nasello, trota, branzino, salmone, merluzzo,...)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di fagiolini verdi freschi, puliti
nebo 150 g di fagiolini surgelati, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 239.3 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40 min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min