Kompatibilní verze
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 filetti di pesce (nasello, trota, branzino, salmone, merluzzo,...)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di fagiolini verdi freschi, puliti
nebo 150 g di fagiolini surgelati, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 239.3 mg
Alternativní recepty
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min