Sogliola al vapore con piselli

Sogliola al vapore con piselli

4.1 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

Emulsione
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Filetti di sogliola e piselli
  • 400 g di acqua
  • 600 g di filetti di sogliola (150 g circa a filetto)
  • 200 g di piselli surgelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 836 mg
Protein 28.5 g
Kalorie 872.8 kJ / 208.5 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 4.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...