Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsione
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Filetti di sogliola e piselli
- 400 g di acqua
- 200 g di piselli surgelati
- 600 g di filetti di sogliola (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 872.8 kJ / 208.5 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 836 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Sogliola al vapore con verdurine
30 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1j
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min