Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
nebo 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3696 kJ / 884 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 godz.
Schweinefleischwürfel anbraten
15 menit
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 menit
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2hod. 45min
Schweinebauch anbraten
15 menit
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40 min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 Std. 10 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h