Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
nebo 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3696 kJ / 884 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Pulpo
2h
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50 min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1h 30min