
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander abgezupft
- 10 g Petersilie abgezupft
- 10 g Basilikum abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln in Spalten
-
40
g weißer Rum
nebo 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 884 kcal / 3696 kJ
- Protein
- 65 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 159 g
- Vláknina
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2hod.
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2hod. 25min
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3hod. 40min
Schweinefilet in pikanter Kokos-Sauce mit Naanbrot und Gurkensalat
1hod. 45min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1hod. 40min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1hod. 20min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1hod. 20min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1hod. 40min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3hod. 10min