Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g neutrales Öl
- 5 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g Schweine-Rippchen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Udon-Nudeln, TK (siehe Tipp)
- 200 g Papaya, in Würfeln (3 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2105 kJ / 503 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 Min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h