Zařízení & příslušenství
Pfirsich-Schmand-Kuchen
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
20 Stücke
Suroviny
Boden
-
Eier4
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Mehl250 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Öl120 g
-
Orangenlimonade (z. B. Fanta)120 g
Pfirsich-Schmand-Creme und Fertigstellung
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt600 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Schmand500 g
-
Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Stücken (2 cm)1 Dose
-
Zucker3 EL
-
Zimt½ TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Sodík
96 mg
Protein
4 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Das Backbuch
128 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Rote-Grütze-Torte
5hod. 30min.
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2hod. 30min.
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5hod.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2hod.
Apfelschnitten
2hod.
Käsekuchen mit Mandarinen
9hod. 20min.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3hod. 30min.
Himbeer-Käsekuchen
8hod.
Basic-Käsekuchen
10hod.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3hod. 30min.
Rotkäppchen-Kuchen
4hod.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min.