Pfirsich-Schmand-Kuchen
TM5 TM6

Pfirsich-Schmand-Kuchen

4.8 (2.1K hodnocení)

Suroviny

Boden

  • 4 Eier
  • 200 g Zucker
  • 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
  • 250 g Mehl
  • 1 Pck. Backpulver
  • 120 g Öl
  • 120 g Orangenlimonade (z. B. Fanta)

Pfirsich-Schmand-Creme und Fertigstellung

  • 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 3 Pck. Sahnesteif
  • 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
  • 500 g Schmand
  • 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Stücken (2 cm)
  • 3 EL Zucker
  • ½ TL Zimt

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1379 kJ / 330 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
29 g
Tuk
23 g
Nasycený tuk
11 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
96 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty