Pfirsich-Schmand-Kuchen

Pfirsich-Schmand-Kuchen

4.8 2.8K hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
20 Stücke

Suroviny

Boden
  • Eier
    4
  • Zucker
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Mehl
    250 g
  • Backpulver
    1 Pck.
  • Öl
    120 g
  • Orangenlimonade (z. B. Fanta)
    120 g
Pfirsich-Schmand-Creme und Fertigstellung
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    600 g
  • Sahnesteif
    3 Pck.
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    50 g
  • Schmand
    500 g
  • Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Stücken (2 cm)
    1 Dose
  • Zucker
    3 EL
  • Zimt
    ½ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 96 mg
Protein 4 g
Kalorie 1379 kJ / 330 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...