絲瓜蛤蜊豆腐湯

絲瓜蛤蜊豆腐湯

3.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    450 克
  • 15 克
  • 切片
    15 克
  • 1300 克
  • ¼ 茶匙
  • 絲瓜 去皮切滾刀塊
    400 克
  • 豆腐 切丁(2公分)
    200 克
  • 切蔥花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15 g
Kalorie 535.1 kJ / 144.2 kcal
Tuk 7.2 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 9.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...