Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 克 無鹽奶油 ,切塊
- 120 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 120 克 紅蘿蔔 ,切塊(約1.5公分)
- 250 克 牛蕃茄 ,切塊(約1.5公分)
- 100 克 西洋芹 ,切塊(約1.5公分)
- 400 克 牛腩 ,切塊(厚約2公分)
- 100 克 蕃茄醬
- 20 - 30 克 蕃茄糊
- 2 - 3 片 乾燥月桂葉
- 1 塊 雞高湯塊
- 1000 克 水
- 150 克 馬鈴薯 ,切塊(約1.5公分)
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ 茶匙 糖
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 4729.5 kJ / 1131.5 kcal
- Protein
- 102.6 g
- Sacharidy
- 100.9 g
- Tuk
- 35.7 g
- Nasycený tuk
- 310.9 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 4897.3 mg