Zařízení & příslušenství
台式牛肉羅宋湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
無鹽奶油 切塊25 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)120 克
-
紅蘿蔔 切塊(約1.5公分)120 克
-
牛番茄 切塊(約1.5公分)250 克
-
西洋芹 切塊(約1.5公分)100 克
-
牛腩 切塊(厚約2公分)400 克
-
番茄醬100 克
-
蕃茄糊20 - 30 克
-
乾燥月桂葉2 - 3 片
-
雞高湯塊1 塊
-
水1000 克
-
馬鈴薯 切塊(約1.5公分)150 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
4897.3 mg
Protein
102.6 g
Kalorie
4729.5 kJ /
1131.5 kcal
Tuk
35.7 g
Vláknina
13 g
Nasycený tuk
310.9 g
Sacharidy
100.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan