Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 紅蔥頭
- 10 克 油
- 30 克 豬板油 ,切小丁(約1公分)
- 400 克 豬粗絞肉
- 40 克 醬油
- 20 克 米酒
- 10 克 味醂
- 20 克 冰糖粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 160 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1476.2 kJ / 353.2 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 0.5 g