剝皮辣椒牛肉片
TM6 TM5

剝皮辣椒牛肉片

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 牛肉片
  • 15 克 醬油
  • 15 克 米酒
  • ½ 茶匙 太白粉
  • 15 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 30 克 新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
  • 100 克 剝皮辣椒 ,切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒
  • 2 根 蔥 ,切段(約5公分)

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
2379.3 kJ / 569.1 kcal
Protein
53.3 g
Sacharidy
34.2 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
147 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
2367 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty