剝皮辣椒牛肉片

剝皮辣椒牛肉片

4.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約0.5公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 切條(約0.5公分)
    50 克
  • 剝皮辣椒 切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮
  • 切段(約5公分)
    2 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 2367 mg
Protein 53.3 g
Kalorie 2379.3 kJ / 569.1 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 147 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...