Zařízení & příslušenství
剝皮辣椒牛肉片
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉片250 克
-
醬油15 克
-
米酒15 克
-
太白粉½ 茶匙
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮香菇 切條(約0.5公分)30 克
-
紅蘿蔔 切條(約0.5公分)50 克
-
剝皮辣椒 切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁100 克
-
黑胡椒粗粒1 小撮
-
蔥 切段(約5公分)2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
2367 mg
Protein
53.3 g
Kalorie
2379.3 kJ /
569.1 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
147 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan