牛蒡炒牛肉絲
TM6 TM5

牛蒡炒牛肉絲

4.9 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 牛肉絲
  • 15 克 米酒
  • 25 克 醬油
  • ½ 茶匙 太白粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 150 克 牛蒡 ,去皮切絲
  • 15 克 水
  • 5 克 蠔油
  • 10 克 糖
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽切絲(長約5公分)
  • ½ 茶匙 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
2677.2 kJ / 640.4 kcal
Protein
46.5 g
Sacharidy
60.3 g
Tuk
25.5 g
Nasycený tuk
117.6 g
Vláknina
10 g
Sodík
1687.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty