Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 牛肉絲
- 15 克 米酒
- 25 克 醬油
- ½ 茶匙 太白粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 蒜頭
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 油
- 150 克 牛蒡 ,去皮切絲
- 15 克 水
- 5 克 蠔油
- 10 克 糖
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽切絲(長約5公分)
- ½ 茶匙 白芝麻
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 2677.2 kJ / 640.4 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 60.3 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 117.6 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1687.4 mg