牛蒡炒牛肉絲

牛蒡炒牛肉絲

4.9 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉絲
    200 克
  • 米酒
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 15 克
  • 牛蒡 去皮切絲
    150 克
  • 15 克
  • 蠔油
    5 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切絲(長約5公分)
    10 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1687.4 mg
Protein 46.5 g
Kalorie 2677.2 kJ / 640.4 kcal
Tuk 25.5 g
Vláknina 10 g
Nasycený tuk 117.6 g
Sacharidy 60.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...