Zařízení & příslušenství
牛蒡炒牛肉絲
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
牛肉絲200 克
-
米酒15 克
-
醬油25 克
-
太白粉½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
薑 切片10 克
-
油15 克
-
牛蒡 去皮切絲150 克
-
水15 克
-
蠔油5 克
-
糖10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲(長約5公分)10 克
-
白芝麻½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1687.4 mg
Protein
46.5 g
Kalorie
2677.2 kJ /
640.4 kcal
Tuk
25.5 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
117.6 g
Sacharidy
60.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan