
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 克 山楂
- 6 顆 紅棗 浸泡2-3小時
- 700 克 水
- 150 克 去骨雞腿排 先以熱水川燙
- 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)
- 1 小撮 鹽
- 少許 蔥 ,切絲,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 156 kcal / 653 kJ
- Protein
- 14.985 g
- Tuk
- 6.44 g
- Sacharidy
- 9.375 g
- Vláknina
- 0.885 g