紅棗山楂雞湯

紅棗山楂雞湯

5.0 3 rating
Příprava 3hod.
Celkový 3hod. 20min.
2 人份

Suroviny

  • 山楂
    5 克
  • 紅棗 浸泡2-3小時
    6 顆
  • 700 克
  • 去骨雞腿排 先以熱水川燙
    150 克
  • 新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 1 小撮
  • 蔥 (volitelně) 切絲,裝飾用
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.985 g
Kalorie 653 kJ / 156 kcal
Tuk 6.44 g
Vláknina 0.885 g
Sacharidy 9.375 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...