Zařízení & příslušenství
紅棗山楂雞湯
Příprava 3hod.
Celkový 3hod. 20min.
2 人份
Suroviny
-
山楂5 克
-
紅棗 浸泡2-3小時6 顆
-
水700 克
-
去骨雞腿排 先以熱水川燙150 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
鹽1 小撮
-
蔥 (volitelně) 切絲,裝飾用少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.985 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tuk
6.44 g
Vláknina
0.885 g
Sacharidy
9.375 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖呼呼湯粥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan