紅棗山楂雞湯
TM5 TM31 TM6

紅棗山楂雞湯

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 5 克 山楂
  • 6 顆 紅棗, 浸泡2-3小時
  • 700 克 水
  • 150 克 去骨雞腿排, 先以熱水川燙
  • 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 1 小撮 鹽
  • 少許 蔥 ,切絲,裝飾用 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
653 kJ / 156 kcal
Protein
14.985 g
Sacharidy
9.375 g
Tuk
6.44 g
Vláknina
0.885 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty