Zařízení & příslušenství
蝦鬆
Příprava 15min.
Celkový 30min.
8 人份
Suroviny
-
無鹽腰果20 克
-
油15 克
-
新鮮香菇 切塊40 克
-
蝦仁300 克
-
新鮮荸薺 切塊200 克
-
西洋芹 切末30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
萵苣8 片
-
油條 先以100°C烤10分鐘1 條
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.068 g
Kalorie
346 kJ /
82 kcal
Tuk
3.725 g
Vláknina
1.146 g
Sacharidy
6.904 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan