蝦鬆

蝦鬆

4.3 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
8 人份

Suroviny

  • 無鹽腰果
    20 克
  • 15 克
  • 新鮮香菇 切塊
    40 克
  • 蝦仁
    300 克
  • 新鮮荸薺 切塊
    200 克
  • 西洋芹 切末
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 萵苣
    8 片
  • 油條 先以100°C烤10分鐘
    1 條

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6.068 g
Kalorie 346 kJ / 82 kcal
Tuk 3.725 g
Vláknina 1.146 g
Sacharidy 6.904 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...