Zařízení & příslušenství
蒜味蒸鱸魚
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
蔥 切段(約1公分)20 克
-
蒜頭30 克
-
醬油30 克
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
紹興酒10 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)610 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.2 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tuk
1.525 g
Vláknina
0.675 g
Sacharidy
4.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan