蒜味蒸鱸魚
TM6 TM5 TM31

蒜味蒸鱸魚

3.8 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 400 克 鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀
  • 1 根 新鮮紅辣椒 去籽,切段
  • 20 克 蔥 切段(約1公分)
  • 30 克 蒜頭
  • 30 克 醬油
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 紹興酒
  • 610 克 水 (含料理和蒸煮用水)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
88 kcal / 368 kJ
Protein
13.2 g
Tuk
1.525 g
Sacharidy
4.1 g
Vláknina
0.675 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty