蒜味蒸鱸魚

蒜味蒸鱸魚

4.0 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 根
  • 切段(約1公分)
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 紹興酒
    10 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    610 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.2 g
Kalorie 368 kJ / 88 kcal
Tuk 1.525 g
Vláknina 0.675 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...