Zařízení & příslušenství
花椰菜濃湯
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
綠色花椰菜100 克
-
蘋果 去皮、切塊30 克
-
水250 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人喜好調整
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
290 kJ /
70 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小酒館私房菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan