Zařízení & příslušenství
炒烏龍麵
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
豬肉絲30 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油4 茶匙
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
洋蔥 切絲50 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
新鮮黑木耳 切絲30 克
-
烏龍麵400 克
-
小白菜 切段150 克
-
魚板 切絲30 克
-
水100 克
-
烏醋1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.264 g
Kalorie
1383 kJ /
330 kcal
Tuk
5.449 g
Vláknina
1.59 g
Sacharidy
61.587 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan