Zařízení & příslušenství
蘋果味噌炒雞丁
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
洋蔥50 克
-
蒜頭30 克
-
油20 克
-
味噌 (白味噌)4 大匙
-
味醂1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 (約500克),切塊(約3公分)2 片
-
蘋果 帶皮,切塊(約2公分)150 克
-
甜椒 (任一種類) 切塊(約2公分)50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
37.5 g
Kalorie
2329 kJ /
557 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan