蒜蓉蝦

蒜蓉蝦

3.7 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀
    6 隻
  • 米酒
    10 克
  • 切片、切塊各半
    30 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切小段
    ½ 根.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 44.63 g
Kalorie 1018 kJ / 243 kcal
Tuk 1.47 g
Vláknina 0.92 g
Sacharidy 4.43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...