Zařízení & příslušenství
蒜蓉蝦
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 完整食譜
Suroviny
-
生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀6 隻
-
米酒10 克
-
薑 切片、切塊各半30 克
-
蒜頭30 克
-
水500 克
-
青蔥 切蔥花10 克
-
新鮮紅辣椒 切小段½ 根.
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
44.63 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tuk
1.47 g
Vláknina
0.92 g
Sacharidy
4.43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一級棒海鮮料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan