Zařízení & příslušenství
薑汁時蔬蒸魚
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切條(約1公分)60 克
-
紅鯛魚片200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
-
新鮮四季豆 斜切(約1公分)40 克
-
薑 切塊(約2公分)15 克
-
醬油25 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
香油5 克
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
429.4 kJ /
102.6 kcal
Tuk
3.1 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快煮餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan