Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 200 克 紅鯛魚片
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 40 克 新鮮四季豆 ,斜切(約1公分)
- 15 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 25 克 醬油
- 15 克 糖
- 10 克 米酒
- 5 克 香油
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 429.4 kJ / 102.6 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.8 g