薑汁時蔬蒸魚

薑汁時蔬蒸魚

3.5 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切條(約1公分)
    60 克
  • 紅鯛魚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 新鮮四季豆 斜切(約1公分)
    40 克
  • 切塊(約2公分)
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10 g
Kalorie 429.4 kJ / 102.6 kcal
Tuk 3.1 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...