薑汁時蔬蒸魚
TM5 TM6

薑汁時蔬蒸魚

3.5 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 60 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
  • 200 克 紅鯛魚片
  • 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 40 克 新鮮四季豆 ,斜切(約1公分)
  • 15 克 薑 ,切塊(約2公分)
  • 25 克 醬油
  • 15 克 糖
  • 10 克 米酒
  • 5 克 香油
  • 500 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
429.4 kJ / 102.6 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
9 g
Tuk
3.1 g
Vláknina
0.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty