Zařízení & příslušenství
絞肉蒸黃帝豆
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
豆豉2 大匙
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
豬絞肉100 克
-
蘑菇 切片150 克
-
冷凍皇帝豆300 克
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.591 g
Kalorie
876 kJ /
209 kcal
Tuk
7.963 g
Vláknina
5.468 g
Sacharidy
17.479 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan