Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů cibule
- 10 snítek směsi bylinek, čerstvých, pouze listy (např. petržel, tymián, oregano) plus extra pro ozdobu
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 800 gramů králičího masa, bez kostí, na kousky (cca 6 cm)
- 50 gramů vody
- 40 gramů vína bílého, suchého
- 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty (viz Tip)
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 926.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2u.
Lečo
45min
Kuřecí ragú
50 Min
Dušené hovězí stew
1u. 40min
Květy černého bezu smažené v těstíčku
30 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3h 20min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 Min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1u. 10min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 Min