Zařízení & příslušenství
Dušené králičí kousky
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
60 gramů cibule
-
10 snítek směsi bylinek, čerstvých pouze listy (např. petržel, tymián, oregano) plus extra pro ozdobu
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
800 gramů králičího masa, bez kostí na kousky (cca 6 cm)
-
50 gramů vody
-
40 gramů vína bílého, suchého
-
1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty (viz Tip)
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
926.1 mg
Protein
59.1 g
Kalorie
1760.3 kJ /
419 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehké menu
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celozrnné banánové hvězdičky
1hod.
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1hod.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min.
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Restovaná zelenina (pak choi)
10min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.