Dušené králičí kousky

Dušené králičí kousky

4.4 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 60 gramů cibule
  • 10 snítek směsi bylinek, čerstvých pouze listy (např. petržel, tymián, oregano) plus extra pro ozdobu
  • 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
  • 800 gramů králičího masa, bez kostí na kousky (cca 6 cm)
  • 50 gramů vody
  • 40 gramů vína bílého, suchého
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty (viz Tip)
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 926.1 mg
Protein 59.1 g
Kalorie 1760.3 kJ / 419 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...