Zařízení & příslušenství
Dušené králičí kousky
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
60 gramů cibule
-
10 snítek směsi bylinek, čerstvých pouze listy (např. petržel, tymián, oregano) plus extra pro ozdobu
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
800 gramů králičího masa, bez kostí na kousky (cca 6 cm)
-
50 gramů vody
-
40 gramů vína bílého, suchého
-
1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty (viz Tip)
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
926.1 mg
Protein
59.1 g
Kalorie
1760.3 kJ /
419 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehké menu
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dušené vepřové maso se ciderem
1hod. 40min.
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min.
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou
Žádné hodnocení
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10min.
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2hod. 45min.
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Rychlé hovězí Massaman kari
40min.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.