Zařízení & příslušenství
Horký Aperol®
Příprava 5min.
Celkový 25min.
6 sklenic
Suroviny
-
3 pomeranče 1 nakrájený na plátky, ze 2 tence oloupaná kůra a vymačkaná šťáva
-
90 gramů krupicového cukru
-
10 gramů vanilkového cukru
-
600 gramů vody
-
400 gramů bílého vína
-
10 gramů čerstvého zázvoru (volitelně) na tenké plátky
-
240 gramů Aperolu ®
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sklenici
Sodík
10 mg
Protein
1 g
Kalorie
766 kJ /
183 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční cukroví a nápoje
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
5hod.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Fialková limonáda
5min.
Gin tonik nanuky s okurkou
5hod. 10min.
Hugo Spritz
25hod. 10min.
Ledová káva Dalgona
10min.
Cupcaky tiramisu
1hod.
Letní nápoj Hugo
5min.
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35min.
Perníkové latté
35min.
Valašská kyselica
45min.
Imunitní vzpruha
5min.