Kompatibilní verze
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lombo de salmão c/ pele
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ramo de tomilho, só as folhas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 1000 g água
- 200 g leite
- 20 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 368 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Robalos com feijão-verde
30 Min
Arroz com salmão a vapor
30 Min
Salmão a vapor com molho agridoce
40min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25 Min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35 Min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Salmão à florentina
45min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 Min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 Min