Kompatibilní verze
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lombo de salmão c/ pele
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ramo de tomilho, só as folhas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 1000 g água
- 200 g leite
- 20 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 368 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35min
Pescada com legumes ao vapor
50 Min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 Min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35min
Douradas ao vapor
40min
Robalos com feijão-verde
30min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Arroz com salmão a vapor
30min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 godz. 10 min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min