Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 500 g di scamone pezzo intero
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 109.2 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 17.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5 godz.
Calamari Sottovuoto
50min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min