
Zařízení & příslušenství
Roastbeef Sottovuoto
Příprava 10min
Celkový 5hod. 30min
6 porzioni
Suroviny
-
di burro10 g
-
di scamone pezzo intero500 g
-
di salvia fresca lavate4 foglie
-
di rosmarino fresco gli aghi lavati2 rametti
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di acqua1500 g
-
di succo di limone30 g
Nutriční hodnoty na 6 porzioni
Kalorie
597 kcal /
2498 kJ
Protein
109.2 g
Tuk
17.5 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cottura sottovuoto
54 recept
Itálie
Itálie