Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3hod.
Roastbeef
55 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55 Min
Lonza alla salvia
1 godz. 10 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Salsa tonnata
20min
Lonza alla senape
1h 5min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min