
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 314 kcal / 1314 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 21.2 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di mazzancolle con frutta e verdura a crudo
45min
Vitello tonnato
2hod. 45min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Roastbeef
55min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2hod.
Roastbeef in salsa indiavolata
1hod. 20min
Fesa di tacchino al curry
1hod.
Lingua sottovuoto con salsa verde
16hod. 30min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5hod. 30min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min