Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2h 30min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55 Min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2小时
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2小时
Fesa di tacchino al curry
1h
Arrosto di tacchino in salsa tonnata con purè di patate (Bimby Friend)
50 min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min