Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

4.5 61 rating
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porcje

Suroviny

  • 600 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę
  • 120 g sosu sojowego
  • 120 g sake (japońskiego wina ryżowego)
  • 20 g cukru
  • 8 łodyżek cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki
  • 4 łyżki oleju sezamowego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 1813 mg
Protein 31 g
Kalorie 1509.3 kJ / 360.5 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...