Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g kostek boczku, parzonego, wędzonego
- 560 g wody
- 1000 g ziemniaków, pokrojonych w 5 mm plastry
- ½ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do oprószenia ziemniaków
- 200 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g białego octu winnego
- 2 łyżeczki musztardy
-
100
g roszponki
nebo 100 g rukwi wodnej - 20 - 30 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1677 kJ / 400 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roladki z ogórka
30 min
Chłodnik ogórkowy z ziemniakami i jajkiem
1 Std. 30 Min
Sałatka curry
25 min
Makaron z żółtej cukinii z salsą pietruszkową
35min
Sałatka z botwiny z malinowym winegretem
15 min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4h 10min
Cebule faszerowane ziemniakami (z grilla)
1 Std. 15 Min
Sałatka z młodych ziemniaków
50min
Grillowane szaszłyki drobiowe (drobiowe cevapcici) z warzywami
1 Std. 30 Min
Sałatka z jeżynowym sosem winegret
20 min
Sałatka z fasolką szparagową i serem feta
1 Std.
Chłodnik
10min