Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g kostek boczku, parzonego, wędzonego
- 560 g wody
- 1000 g ziemniaków, pokrojonych w 5 mm plastry
- ½ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do oprószenia ziemniaków
- 200 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g białego octu winnego
- 2 łyżeczki musztardy
-
100
g roszponki
nebo 100 g rukwi wodnej - 20 - 30 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1677 kJ / 400 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fasolka po bretońsku na szybko
35 min
Chłodnik
10min
Sałatka śledziowa rosolli
1h 15 min
Cebule faszerowane ziemniakami (z grilla)
1h 15 min
Sałatka szpinakowa z rabarbarem i truskawkami
20min
Scones z camembertem
45 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Sałatka pomidorowa z grillowanymi grzankami (Panzanella)
40 min
Sałatka z fasolką szparagową i serem feta
1h
Roladki z ogórka
30 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Mini tarty z porem
1h