Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zucchini, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter
- 250 g Schinkenspeckwürfel
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), Garzeit 18 Minuten
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 - 4 Basilikumblätter, frisch, gehackt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1292 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Zucchini
50 min
Salsiccia-Risotto
30min
Fenchel-Risotto
40min
Risotto mit Zucchini
40min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Spargel-Safran-Risotto
35min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Erbsen-Risotto
50 min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40min