Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Grünkern
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chilischote, rot, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Msp. Paprika rosenscharf
- 5 Zweige Thymian, Blätter abgezupft
- 1 EL Aceto balsamico
- 40 g Tomatenpurée
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel - 500 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 rote Peperoni (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Zuckermais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 17.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Grünkern Bolognese
1h
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Linsen-Lasagne
2 godz.
Chili con Grünkern
50min
Veganer Bohnenburger
1h 20 min
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35min
Soja-Bolognese-Sauce
40 Min