Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli (Garzeit 18 Min.)
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Pck. Safran (0,1 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- geriebener Parmesan zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trüffelrisotto
45 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Risotto Milanese
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Steinpilz-Risotto
40min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Zitronenrisotto
30 min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35min
Grünes Spargel-Risotto
45 min