Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta-Teig
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Olivenöl
- 200 g Polenta (Maisgrieß)
Tomatensauce
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 1 TL Oregano
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 3 Scheiben Schinken, gekocht, in Stücken
- 3 Scheiben Salami, in Stücken
- ½ rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 100 g Champignons, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1374 kJ / 328 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Hirsotto
45 min
Gemüseeintopf mit Polenta
1h 20 min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Reis-Zucchini-Puffer
50min
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35min
Polenta-Taler
1 Std. 10 Min
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 min
Süßkartoffel-Schupfnudeln mit Salbei
1 Std. 10 Min
Hirsepuffer
1 Std. 10 Min
Polenta mit Gemüse
1h 30 min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Polenta mit Spinat und Käse
1h