Kompatibilní verze
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 190 g farinha tipo 65
- 50 g azeite
- 100 g água
- 2 ovos
- ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 1 - 2 pitadas de sal
- 100 g queijo quark magro (ver dica)
- 250 g mistura de legumes crús (ex.: folhas de rúcula, tomate-cereja...)
- 30 g fiambre de peru fatiado
- 50 g queijo mozarela em bolas pequenas
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas em rodelas (2-3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 970 kJ / 231 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 243 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Legumes no forno com bacon e croutons
1h 5min
Soufflé de legumes da época
2 Std. 10 Min
Tarte integral com molho de cebola
1h 10min
Húmus de milho e requeijão com ervas
5min
Tarte de polenta e curgete
50min
Empada Galega
35min
Spatzle com molho de queijo
25min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 min
Tarte de alho-francês e fiambre
50min
Cogumelos recheados com queijo picante
40 min
Tarte de couve-flor e queijo
50min
Fritata de legumes
45 min