Kompatibilní verze
Piza com batata, cogumelos porcini e salsichas frescas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 210 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 500 g água
- 250 g batata cortada em fatias (5 mm aprox.)
- 1 pitada de tomilho seco
- Azeite q.b. p/ untar e temperar
- 120 g queijo mozarela cortado em fatias (7-8 mm aprox.)
- 100 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 120 g salsicha fresca de porco s/ pele, defeita
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 449.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones de salmão
1h
Massa com molho de tomate assado
30min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Molho oriental para legumes
10min
Rolinhos de verão vegetarianos - TM6
Žádné hodnocení
Pássaros de sêmola
40min
Empadão de borrego
1h 30min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Žádné hodnocení
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Bebida de amendoim com panquecas
8 Std. 55 Min
Papas de aveia, bacon, alho-francês e tâmaras
30min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h