Kompatibilní verze
Piza com batata, cogumelos porcini e salsichas frescas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 210 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 500 g água
- 250 g batata cortada em fatias (5 mm aprox.)
- 1 pitada de tomilho seco
- Azeite q.b. p/ untar e temperar
- 120 g queijo mozarela cortado em fatias (7-8 mm aprox.)
- 100 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 120 g salsicha fresca de porco s/ pele, defeita
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 449.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de camarão cajun com limão
30 Min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1 Std.
Arroz de tomate e legumes
1 Std. 15 Min
Carpaccio de rabanete com peixe - TM6
30 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Žádné hodnocení
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Mac & cheese com queijo cheddar vegan
3 Std.
Hambúrgueres bahn mi em pão a vapor com pickles de cenoura
1 Std. 20 Min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Pão tibetano “Balep korkun”
1 Std. 30 Min