
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
nebo 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 53 kcal / 221 kJ
- Protein
- 1.9 g
- Tuk
- 3.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cortadillos de cidra
1hod.
Soldaditos de Pavía
1hod. 10min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Pestiños borrachuelos
50min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2hod. 30min
Pestiños andaluces
1hod.
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Buñuelos de bacalao especiados
1hod.
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min
Magdalenas de nata
1hod.
Molletes de Antequera
2hod. 45min