Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
nebo 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nuggets de pollo y queso emmental
30min
Croquetas de pollo y jamón
6 Std. 40 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Minicroissants de langostino y sobrasada
1h 20min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Canelones
13u. 30min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Buñuelos de bacalao especiados
1h