![Suspiros de bacalao Suspiros de bacalao](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/714B42BA-8B4D-4CC5-A851-BDEB5D66C743/Derivates/6FCA5772-4A3A-46AD-9C79-687E5DA54323.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
nebo 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soldaditos de Pavía
1 godz. 10 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 мин.
Roscos chiclaneros
1 godz.
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 мин.
Buñuelos de bacalao especiados
1 godz.
Minihamburguesas de bonito
3 godz. 40 min
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
1ч. 20 мин.
Pestiños borrachuelos
50 мин.
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Bacalao con langostinos
1 godz.
Pestiños andaluces
1 godz.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min