Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
nebo 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Cachuela extremeña
4h 20min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Bacalao con langostinos
1h
Buñuelos de viento
1h
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Bambas de nata
1h 50min
Emulsión de patata con pulpo
50 min