Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 20 g Milch
- 170 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 558 kJ / 133 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Marmor-Gugelhupf
3u.
Zwetschgenkuchen
2h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Streusel
5min
Frankfurter Kranz
6h
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Bunter Retro-Obstboden
10h
Rührkuchen
1h 10min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min