Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 150 g Milch
- 65 g Zucker
- 4 Eier
- 600 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Pflaumen und Zimt-Streusel
- 2000 g Pflaumen, entsteint, fast halbiert, die Hälften oben 5 mm eingeschnitten
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Zucker
- 1 EL Zimt
- 200 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1665 kJ / 397 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Zwetschgenkuchen
2h
Bunter Retro-Obstboden
10h
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Tortenboden
45min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min
Gedeckter Apfelkuchen
8óra
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min
Bratapfelkuchen
7h
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Butterkuchen mit Hefe
1h 35 min