Kompatibilní verze
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 60.1 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1243.2 mg
Alternativní recepty
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min.