Kompatibilní verze
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 60.1 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1243.2 mg
Alternativní recepty
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Browned beef cubes (medium)
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min