Zařízení & příslušenství
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1243.2 mg
Protein
48.1 g
Kalorie
3058.5 kJ /
728.2 kcal
Tuk
60.1 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
34.8 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Earl Grey and whisky glaze
1hod.
Diane sauce
20min.
Meatloaf with mushroom sauce
1hod. 15min.
Cold cut pork sausage
1hod. 30min.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1hod. 5min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
White fish wrapped in banana leaves
2hod. 20min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min.
Pork belly with spring onions
1hod. 10min.