
Kompatibilní verze
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 728.2 kcal / 3058.5 kJ
- Protein
- 48.1 g
- Tuk
- 60.1 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Sodík
- 1243.2 mg
Alternativní recepty
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1hod. 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min