Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
TM5 TM6

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

4.5 (27 hodnocení)

Suroviny

  • 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • 2 tsp salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 4 sprigs fresh thyme
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 50 g eschalots
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
  • 4 egg yolks

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3058.5 kJ / 728.2 kcal
Protein
48.1 g
Sacharidy
0.7 g
Tuk
60.1 g
Nasycený tuk
34.8 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
1243.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty