Zařízení & příslušenství
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1243.2 mg
Protein
48.1 g
Kalorie
3058.5 kJ /
728.2 kcal
Tuk
60.1 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
34.8 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1hod. 5min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min.
Grand Marnier® soufflé
1hod.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min.