Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

4.5 28 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • eschalots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
    200 g
  • egg yolks
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1243.2 mg
Protein 48.1 g
Kalorie 3058.5 kJ / 728.2 kcal
Tuk 60.1 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 34.8 g
Sacharidy 0.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...