Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
TM6 TM5

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

4.5 ( 27 hodnocení )

Suroviny

  • 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • 2 tsp salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 4 sprigs fresh thyme
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 50 g eschalots
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 200 g unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
  • 4 egg yolks

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
728.2 kcal / 3058.5 kJ
Protein
48.1 g
Tuk
60.1 g
Sacharidy
0.7 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
34.8 g
Sodík
1243.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty