Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 60 g d'échalotes, coupées en morceaux d'1 cm
- 10 brins de persil frais, coupés en quatre
- 120 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 250 g de viande de veau dénervée, en morceaux d'1 cm de côté (quasi de veau)
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
Le jour même
- 200 g de beurre bien froid, coupé en dés de 1 cm de côté
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2268 kJ / 545 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté en croûte
7u. 45min
Beignets aux pommes
1h 20 min
Petits beignets de carnaval
3h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de campagne
4h 30 min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Spätzles aux girolles
50min
Kouglof
3h 20min
Beurre d'escargot
10 min