Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 100 g de lait entier
- 15 g de pâte de pistaches
- 20 g de sucre en poudre, et 5 c. à soupe pour le caramel
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées, émondées et non salées, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème au praliné
2h 20min
Crème brûlée à la compote de nectarine
2h 20min
Tarte sucrée au fromage frais
1h
Crèmes aux framboises
4h 25min
Mousse de yaourt au citron
3 Std. 20 Min
Pannacotta au melon
2 godz. 15 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Glace au yaourt, miel et pignon
12h 15min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Pannacottas after eight
5h 35min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min
Crème catalane
4h 25min