Zařízení & příslušenství
Abrikozen ketchup
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portie
Suroviny
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portie
Protein
17 g
Kalorie
4900 kJ /
1172 kcal
Tuk
24 g
Sacharidy
186 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauzen
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Rijst met Zeevruchten
Žádné hodnocení
Lactosevrije milkshake
Žádné hodnocení
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Rode ogen gevulde eieren
Žádné hodnocení
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13hod. 25min.
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9hod. 15min.
Piadina uit Emilia Romagna
15min.
Chocoladereep likeur
15min.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min.
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Gestoomde broodjes
2hod. 10min.