
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g koolzaadolie
- 20 g walnotenolie
- 30 g frambozenazijn
- 50 g abrikozenjam
- ½ tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 100 g sinaasappelsap
- ¼ tl paprikapoeder
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 134 kcal / 560 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flatbread met peer en geitenkaas
3hod.
Yoghurtdressing
5min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1hod. 15min
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Peren in rode wijn
5hod.
Wortelsalade met sesamcrackers
1hod.
Canapé met ei
10min
Eenvoudige appeltaart
45min
Lasagnerolletjes
1hod.
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení